[TUTORIAL] Client editing information for starters

This forum is for Graphics and 3D objects discussions.

Moderators: osRose dev team, ospRose dev team, osiRose dev team, Moderators

Forum rules
Client Editing is a delicate subject. osRose and osiRose will not support or use any Client Editing tool or results as a standard. So you are free to experiment, test, and develop there on Client Editing, but at your own risk

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby Rescudo on Thu Apr 24, 2008 7:14 am

HIM = heightmap, LIT = lightmap, TIL = tiles ... MOV isn't used as far as I know.
SEARCH - it's there for a reason!
User avatar
Rescudo
El Verloon Marshall
El Verloon Marshall
 
Posts: 872
Joined: Tue Mar 11, 2008 7:20 am

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby Sethanye on Thu Apr 24, 2008 7:52 am

added. thanks guys
~ Learning Flash ~ Anyone Know Any Good Tutorial DVDs? ~
Image
"Come Into My Dream, Let Me Show You Where I've Been.
Its You And Me I've Seen, Let Me Tell You What I Mean."
User avatar
Sethanye
Neko Chan
Neko Chan
 
Posts: 2603
Joined: Fri Jan 18, 2008 11:23 am
Location: ~ Resident Graphics Artist ~

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby JB4 on Thu Mar 05, 2009 10:17 pm

You should add blender to your thing.
Blender is the free open source 3D content creation suite, available for all major operating systems under the GNU General Public License.


I've used it and it is really nice for the 3d stuffs, I think it'll work with these files I haven't tried yet.
JB4
Little soul
Little soul
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 05, 2009 9:44 pm

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby Sethanye on Fri Mar 06, 2009 9:05 am

no im not adding blender, i hate it, im a professional max user and blender seems uterly rediculous to me, just as GIMP

although it does work fine with rose, there is a blender import/export for zsc in the tools section. but non the less i hate it
~ Learning Flash ~ Anyone Know Any Good Tutorial DVDs? ~
Image
"Come Into My Dream, Let Me Show You Where I've Been.
Its You And Me I've Seen, Let Me Tell You What I Mean."
User avatar
Sethanye
Neko Chan
Neko Chan
 
Posts: 2603
Joined: Fri Jan 18, 2008 11:23 am
Location: ~ Resident Graphics Artist ~

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby deivares on Wed May 31, 2017 2:33 am

Guys .. How to change the Login Screen :( .. Not the username / password box, but the animation of the Junon's Castle on the background .. Which folder is those files ??
Attachments
screen001.jpg
This one, with the castle and trees
deivares
Jelly Bean
Jelly Bean
 
Posts: 11
Joined: Wed May 15, 2013 12:17 am

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby AnimalCrackerz on Sat Jun 10, 2017 7:23 am

Thats a map called title Map you can change the map in the STBs in the Zone STB
AnimalCrackerz
Pomic
Pomic
 
Posts: 73
Joined: Tue Apr 20, 2010 1:58 pm

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby PurpleYouko on Sat Jun 10, 2017 4:11 pm

You will also need to set the cameras for each part of the animation.
I haven't ever tried this but I'm pretty sure they are all stored in 3ddata/Title
Need to lookup information on NARose items, skills, quests?
Now featuring a newly completed skill tree for all classes
Formatting fixed for different resolutions
Image
User avatar
PurpleYouko
Rose Guru
Rose Guru
 
Posts: 4526
Joined: Fri Aug 10, 2007 2:05 pm

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby Raven0123 on Sat Jun 10, 2017 7:06 pm

PurpleYouko wrote:You will also need to set the cameras for each part of the animation.
I haven't ever tried this but I'm pretty sure they are all stored in 3ddata/Title


The character select spawn point is hard-coded in the client so you would need to ensure your map X and Ys match up.
User avatar
Raven0123
osiRose dev
osiRose dev
 
Posts: 367
Joined: Tue Sep 11, 2007 11:06 pm
Location: USA, NJ

Re: [TUTORIAL] Client editing information for starters

Postby lazypenguin on Sun Jun 11, 2017 4:58 pm

Raven0123 wrote:The character select spawn point is hard-coded in the client so you would need to ensure your map X and Ys match up.


I would expect nothing less......
lazypenguin
Jelly Bean
Jelly Bean
 
Posts: 32
Joined: Mon Aug 10, 2009 6:51 am

Previous

Return to 3D discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest